Kraft sportssenter | For booking i appen MEMBRO hos KRAFT…

SLIK BOOKER/ AVBESTILLER DU

Booking av gruppetimer gjøres i appen MEMBRO eller via vår hjemmeside. 

Booking av squasbane gjøres i appen MEMBRO eller via vår hjemmeside. Her finner du info om hvordan booke squash i MEMBRO.

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Ny bruker på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk SEND ENGANGSKODE. Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert for at du skal kunne få tilsendt passord.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

Klikk på Timeplan  nederst på linjen. I feltet til høyre står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på AVBESTILL TIME i MEMBRO eller ved å gå inn på Min side via vår hjemmeside. Husk at du må avbestille senest 60 minutter før timen starter for å unngå å få ikke-møtt.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte timen på bookingterminalen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.

FOR ONLINE BOOKING HOS KRAFT SPORTSSENTER GJELDER FØLGENDE REGLER:

Du kan booke deg på en time tidligst klokken 22.00 3 dager før timen starter.  

Booking kan foretas inntil 15 min før timen starter. 

Du må avbestille en reservert time senest 60 minutter før timen starter for å unngå at du får registrer en ikke-møtt.

Du må bekrefte timen på booking-terminalen i resepsjonsområdet 5 min før timestart og etter at du har skannet deg inn gjennom slusa i resepsjonsområdet, for å unngå å få en ikke-møtt og for at andre ikke tar din plass. 

Hvis du har fått registrert 3 eller flere ikke-møtt på reserverte timer i løpet av de 30 siste dagene, vil du ikke kunne benytte MEMBRO. Ønsker du å melde deg på timer i dette tidsrommet, kan du booke via bookingterminalen på senteret.

Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen. 

På senteret vil ofte mange plasser frigjøres når det er 5 minutter til timestart. Da kan du dra kortet ditt igjen og vil få plass dersom det er blitt nok frigjorte plasser - det er ikke "først til mølla" som gjelder her, men plassen din på ventelista.