Kraft sportssenter | For booking i appen MEMBRO hos KRAFT…

SLIK BOOKER/ AVBESTILLER DU

Booking av gruppetimer gjøres i appen MEMBRO eller via vår hjemmeside. 

Booking av squasbane gjøres i appen MEMBRO eller via vår hjemmeside. Her finner du info om hvordan booke squash i MEMBRO.

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Ny bruker på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk SEND ENGANGSKODE. Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert for at du skal kunne få tilsendt passord.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

Klikk på Timeplan  nederst på linjen. I feltet til høyre står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på AVBESTILL TIME i MEMBRO eller ved å gå inn på Min side via vår hjemmeside. Husk at du må avbestille senest 2 timer før timen starter for å unngå å få ikke-møtt.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte timen i appen eler på bookingterminalen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.

FOR ONLINE BOOKING HOS KRAFT SPORTSSENTER GJELDER FØLGENDE REGLER:

Du kan booke deg på en time tidligst klokken 22.00 3 dager før timen starter.  

Booking kan foretas inntil 15 min før timen starter. 

Du må avbestille en reservert time senest 2 timer før timen starter for å unngå at du får registrer en ikke-møtt.

Etter at du har skannet deg inn gjennom slusa i resepsjonsområdet, må du bekrefte at du har kommet til timen. Dette gjøres enten i appen MEMBRO under fanen HJEM eller på booking-terminalen i relaxområdet 5 min før timestart. Dette for å unngå å få en ikke-møtt og for at andre ikke tar din plass. 

Hvis du har fått registrert 3 eller flere ikke-møtt på reserverte timer i løpet av de 30 siste dagene, vil du ikke kunne booke timer via internett. Ønsker du å melde deg på timer i dette tidsrommet, kan du booke via bookingterminalen på senteret.

Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette og møt opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, og du ønsker å beholde din plass i ventelistekøen, må du møte opp og bekrefte dette i bookingterminalen senest 16 minutter før timen starter. 

På senteret vil ofte mange plasser frigjøres når det er 5 minutter til timestart. Da kan du høre med resepsjonisten om det er ledige plasser på timen.