Velkommen til Kraft treningssenter

Byens mest allsidige treningstilbud! 

Kraft tilbyr byens mest allsidige treningstilbud. Kraft treningssentre har sentral beliggenhet på Campus UIT Narvik og Narvik stadion. Vi tilbyr medlemskap til studentvennlige priser, trening og aktiviteter for alle. Her er litt informasjon om Kraft sine treningssentre som kan være nyttig å kjenne til når du trener her hos oss.

Er det noe du lurer på ønsker vi at du tar kontakt med resepsjonen eller sender en e-post til Narvik@kraftsportssenter.no. Vi er her for å hjelpe deg.

Hva får du i medlemskapet 

  • Tilgang til begge våre senter i Narvik og ved Stadion
  • Styrke/kondisjonsrom med bla. funksjonell trening
  • Tilgang til alle gruppetimer
  • Tilgang til klatrehall og buldrerom, (ledkort/brattkort påkrevd for å sikre).
  • Tilgang til squash saler
  • Gode rabatter på kurs og workshop. Se våre kurs og workshop
  • Garderober med dusj og badstue
  • Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge, for mer info se Gjestetrening (Gjelder studentmedlemskap).


Ofte stilte spørsmål/ Kjekt å vite:


Oppsigelse:
Alle medlemskap med avtalegiro fortsetter å gå til skriftlig oppsigelse foreligger. Ved oppsigelse send e-post til Narvik@kraftsportssenter.no.

Oppsigelsestiden er (1) en måned regnet fra første månedskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

Frys:
Kraft treningssenter kan innvilge frys av avtale ved følgende forhold; sykemelding med mer enn 1 måneds varighet, svangerskap, midlertidig utstasjonering i forbindelse med studier, jobb eller militærtjeneste. Dokumentasjon skal fremlegges. Se punkt 11 i våre avtalebetingelser:  

Påmelding gruppetimer og leie av sqashsaler:
For deltakelse på gruppetimer laster du ned appen vår på timeplan-og-booking. Det samme gjøres for å booke squashsal.

Medlemmet må selv lage egen bruker. Dette gjøres på hjemmesiden første gang. Telefonnummeret er brukernavnet, passord opprettes selv. Trykk på knappen som sier «ny bruker».

Utestengelse av online booking til gruppetimer:
For at medlemmet ikke skal få en «prikk» på medlemskapet må de registrere seg på timen i booking terminalen i resepsjonsområdet senest 5 min før start. Det er 60 minutters frist for avmelding av timen. 3 prikker innenfor 30 dager gir utestengelse av påmelding til gruppetimer.
Regler for online booking: Regler

Parkering:
Kraft Narvik (v/UIT): Gratis parkering. Kraft Stadion: Avgift i tidsrommet 07-16 av Narvik kommune. 

Resepsjonen –  shop:
Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking, leie av utstyr m.m.

Vi har et utvalg av proteinbars og drikke som kan kjøpes i våre vendingsmaskiner. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober:
På Kraft har vi garderober tilgjengelig for våre medlemmer:
Alle garderobeskap må låses med privat hengelås. Alle skap skal tømmes daglig og være åpne ved stenging. Vi klipper låste skap i alle garderober ved stenging. 

Rent senter:
Kraft treningsenter ønsker å ta aktive grep for å sikre et rent treningsmiljø. I den forbindelse har vi et samarbeid med Antidoping Norge gjennom deres Rent senter-program.     

Barn på Kraft treningsenter:
Kraft treningsenter heier på å holde barn i aktivitet. Kraft har et mangfoldig utvalg av aktiviteter og tilby. Vi vil allikevel påpeke at vår hovedmålgruppe er studenter og andre voksne. Kraft tilrettelegger følgelig tilbudet etter dette.

Hovedregelen på Kraft er at nedre aldersgrense for å benytte våre tilbud og ha medlemskap, er det året en fyller 16 år. Barn i følge med voksne har anledning til å benytte klatrehall og buldrerom.

Kraft kan ikke ta ansvar for andre personers aktivitet og handlinger.

Barn skal være under tilsyn av voksne under klatreaktivitet på Kraft.

Trivselsregler og avtalebetingelser på Kraft treningsenter:
Medlemmet plikter å holde seg orientert om, og følge trivselsreglene og avtalebetingelsene som gjelder på sentrene.

Trivselsregler:https://static.levelup.no/cust...

Avtalebetingelser:https://static.levelup.no/cust...

Terms of agreement: https://static.levelup.no/cust...