Ofte stilte spørsmål/ kjekt å vite


Oppsigelse: Alle medlemskap med avtalegiro fortsetter å gå til skriftlig oppsigelse foreligger. Ved oppsigelse send mail til [email protected].

Oppsigelsestiden er (1) en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

Eksempel: Du melder deg inn den 15.01. Sender oppsigelse 07.04. Siste trekk blir da 20.05 og sluttdato kontrakt vil være 15.06

Frys: Kraft Narvik kan innvilge frys av avtale ved følgende forhold; sykemelding med mer enn 1 måneds varighet, svangerskap, midlertidig utstasjonering i forbindelse med studier, jobb eller militærtjeneste. Dokumentasjon skal fremlegges. Se punkt 11 i våre avtalebetingelser:  

Påmelding gruppetimer: For deltakelse på gruppetimer laster du ned appen vår på http://narvik.kraftsportssenter.no/timeplan-og-booking

Medlemmet må selv lage egen bruker. Dette gjøres på hjemmesiden første gang. Telefonnummeret er brukernavnet, passord opprettes selv. Trykk på knappen som sier «hent passord».

Utestengelse av online booking til gruppetimer: For at medlemmet ikke skal få en «prikk» på medlemskapet må de registrere seg på timen i bookingterminalen i resepsjonsområdet senest 10 min før start. Det er 3 timers frist for avmelding av timen. 3 prikker innenfor 30 dager gir utestengelse av påmelding til gruppetimer. Regler for online booking: http://narvik.kraftsportssenter.no/for-online-booking-hos-kraft-studentidrettssenter-gjelder-følgende-regler

Parkering:  Gratis parkering.

Resepsjonen –  shop: Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking og kurs

Vi har et utvalg av mat og drikke som kan kjøpet ved behov. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober: På Kraft har vi garderober tilgjengelig for våre medlemmer: Alle garderobeskap må låses med privat hengelås. Alle skap skal tømmes daglig og være åpne ved stenging. Vi klipper låste skap i alle garderober ved stenging. 

Rent senter: Kraft treningssenter ønsker å ta aktive grep for å sikre et rent treningsmiljø. I den forbindelse har vi et samarbeid med Antidoping Norge gjennom deres Rent senter-program.   

Barn på Kraft:
Kraft treningssenter heier på å holde barn i aktivitet. Kraft har et mangfoldig utvalg av aktiviteter og tilby. Vi vil allikevel påpeke at vår hovedmålgruppe er voksne. Kraft tilrettelegger følgelig tilbudet etter dette.

Hovedregelen på Kraft er at nedre aldersgrense for å benytte våre tilbud og ha medlemskap er 15 år. Barn i følge med voksne har anledning til å benytte klatreveggen og buldrerom.

Barn inne på Kraft er utelukkende foresattes ansvar om noe skulle skje. Kraft kan ikke ta ansvar for andre personers aktivitet og handlinger.

Barn skal være under tilsyn av foresatt under aktivitet på Kraft. Barn har ikke lov å oppholde seg på styrkerommene våre. Dette for sin egen og andres sikkerhet.  

Trivselsregler og avtalebetingelser på Kraft treningssenter: Medlemmet plikter å holde seg orientert om, og følge trivselsreglene og avtalebetingelsene som gjelder på sentrene.

Trivselsregler: https://static.levelup.no/cust...

Avtalebetingelser: https://static.levelup.no/cust...

Terms of agreement:https://static.levelup.no/cust...