Kraft sportssenter | INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

2020/03/11

INFORMASJON OM KORONAVIRUSET

VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE VÅRE MEDLEMMER:


DET ER BESLUTTET AT VI MIDLERTIDIG MÅ STENGE VÅRE AVDELINGER KRAFT STADION OG KRAFT NARVIK, INNTIL VIDERE. VI FØLGER RETNINGSLINJENE FRA HELSEDIREKTORATET OG VIL VURDERE SITUASJONEN FORTLØPENDE. VI FØLGER NASJONALE RÅD OG RETNINGSLINJER FOR Å HINDRE SPREDNING AV COVID-19, OG DAGENS SITUASJON ER ET FOREBYGGENDE TILTAK.

Oppdatert 10.06.20

Kjære medlemmer!

Vi åpner Kraft Stadion 15. juni!

Endelig nærmer vi oss dagen der vi får lov til å åpne treningssenteret vårt for medlemmer igjen. Med mindre det kommer ny informasjon fra myndighetene denne uken, åpner vi dørene på Kraft Stadion mandag 15. juni. Åpningen vil preges av flere smittevernstiltak, så noen tilpasninger må gjøres på vår treningshverdag. Uansett gleder vi oss veldig til å få dere tilbake på senteret, og vi håper dere har forståelse for tiltakene som må gjøres.

Vi blir blant annet nødt til å endre åpningstidene våre. Mer informasjon om dette og andre tiltakene som igangsettes, vil komme fortløpende. Alle medlemmer vil motta e-post med nødvendig informasjon. Vi oppfordrer dere til å følge med på våre hjemmesider og sosiale medier. 

Hva skjer med betalingen min for juni?

Ingen medlemmer vil bli trukket for medlemskontingent i juni.

Vi har tidligere informert om at de ubenyttede dagene fra mars ville godskrives når medlemskapet ble avsluttet.
Med å fjerne medlemskontingenten for juni, blir dette den nye løsningen for å kompensere for tapte dager i mars. 

Kraft Narvik:

Som følge av pålagte og nødvendige smitteverntiltak, vil vi dessverre ikke ha kapasitet til å åpne Kraft Narvik slik situasjonen er i dag. Planlagt gjenåpning av Kraft Narvik er satt til 10.08.2020.

Alle medlemmer vil motta e-post med all nødvendig informasjon. Vi oppfordrer alle å følge med på våre hjemmesider og sosiale medier.  


Oppdatert 20.05.2020

Endelig har vi fått en åpningsdato vi kan forholde oss til!

Vi gleder oss enormt til å åpne dørene på Kraft igjen, og til å ha deg tilbake hos oss. 15. juni har regjeringen satt som dato hvor de har som intensjon å tillate åpning av treningssentrene igjen. Frem til dette vil vi jobbe sammen med resten av bransjen med å få på plass gode tiltak for smittevern, slik at du og resten av medlemmene våre vil få en trygg og god treningsopplevelse hos oss.  

Mer informasjon vil komme de neste ukene, men vi er utrolig lettet over at vi snart kan samles på Kraft igjen. 


Oppdatert 04.05.2020

Kjære medlem.

Under pressekonferansen til regjeringen 30. april ble det informert om at torsdag 07. mai vil det komme signaler om når flere virksomheter kan forvente å åpne. I likhet med dere, er vi veldig spente på når treningssenterbransjen kan forvente å våkne til liv igjen. Inntil vi får mer konkret informasjon, er Kraft ikke åpne for våre medlemmer som et tiltak for å fortsette og hindre smitte av covid-19. Pr i dag har vi ikke fått noen klar indikasjon på når vi får åpne sentrene våre, men vi er klare til å åpne igjen når klarsignalet fra myndighetene fremlegges.

Som vi har nevnt tidligere er dette selvfølgelig utfordrende for oss som bedrift, men vi støtter regjeringen i den kollektive dugnaden og fortsetter å oppfordre alle våre medlemmer til og ta dette seriøst samt gjennomføre de personlige tiltakene man selv kan gjøre. Vask hendene, host i armkroken, og hold avstand. Vi håper virkelig at vi som samfunn snart skal være på et sånt sted at vi skal få lov til å åpne dørene for våre medlemmer igjen under trygge og helseforsvarlige forhold.

Hva skjer med betalingen min fremover?
Det er bestemt at ingen medlemmer vil bli trukket for medlemskontingent i mai.

Hva skjer med dagene jeg har betalt for, men ikke har fått trent?
Ingen medlemmer betaler for trening i mai. Dagene fra og med 13. til og med 31. mars vil godskrives medlemskapet ditt når du avslutter ditt kundeforhold hos oss, slik vi har informert om tidligere. Dersom vi får tillatelse til å åpne i mai vil tilsvarende antall åpne dager i mai bli avregnet mot dagene i mars.

Hva skjer om myndighetene pålegger videre nedstengning i mai/juni?
I påvente av ny informasjon fra myndighetene, er det vanskelig for oss å svare på dette på nåværende tidspunkt. Vi vil komme tilbake til dere med mer informasjon så snart dette foreligger.

Hva om jeg ønsker å si opp mitt medlemskap hos dere nå?
Hvis du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos oss, ber vi deg sende en oppsigelsesmail til oss på narvik@kraftsportssenter.no som normalt.

Ordinære oppsigelsesbestemmelser gjelder fortsatt. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Oppdatert 07.04.2020

Kjære medlem.

I påvente av ny informasjon om videre tiltak etter påske, er det bestemt at ingen medlemmer vil trekkes for medlemskontingent i april.

Informasjon om videre tiltak vil bli offentliggjort på pressekonferansen 7. april, og om det viser seg at vi får lov til å åpne Kraft igjen i løpet av april måned, vil vi løse dette ved å legge til kontingent for antall dager åpent i april på betalingen i mai.

Uansett vil vi komme tilbake til dere med mer informasjon etter pressekonferansen 7. april. 


Oppdatert 25.03.2020

Kjære medlem.

Tirsdag 24.03 ble det informert om at alle tiltakene som er igangsatt for å minimere spredningen av Covid-19 i Norge, opprettholdes til og med 13. april. Det inkluderer at vi, og alle andre treningssentre, i denne perioden fortsatt må holde dørene stengt for våre medlemmer. Dette er selvfølgelig utfordrende for oss som bedrift, men dette er likeså en viktig faktor i den kollektive dugnaden vi nå holder på med, så vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta sin del av ansvaret.

Hva skjer med betalingen din fremover?

Ved neste trekk, 20. april,  vil vi halvere din medlemskontingent. Alle medlemmer skal ha betalt kontingenten i mars som normalt, og de dagene vi har holdt stengt i denne måneden vil godskrives medlemskapet ditt når du avslutter ditt kundeforhold hos oss, slik vi tidligere har informert om. 

Hva om myndighetene pålegger videre stopp etter 13. april?

Regjeringen har informert om at det vil avholdes en ny pressekonferanse om de videre tiltakene 8. april. Hvis nedstengingen av treningssentre opprettholdes ut april måned, vil vi fjerne hele medlemskontingenten som skal betales i april. Hvis myndighetene pålegger oss å holde videre stengt etter dette, vil vi komme tilbake til dere med mer informasjon om våre økonomiske løsningene da.   

Hva om jeg ønsker å si opp mitt medlemskap hos dere nå?

Hvis du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos oss, ber vi deg sende en oppsigelsesmail til oss på narvik@kraftsportssenter.no som normalt. Ordinære oppsigelsesbestemmelser med 1 måneds oppsigelsestid gjelder fortsatt.

Vi på Kraft treningssenter vil åpne dørene våre for medlemmer igjen ved første mulighet etter at tiltakene avvikles. Vi ønsker også takke alle medlemmer som viser støtte og forståelse i disse uvanlige dagene. Vi gjør vårt beste for å finne gode måter å kompensere dere på, og vi håper dere følger oss på Instagram og Facebook hvor vi vil invitere dere til å delta i en Trimpoeng konkurranse hvor dere samler poeng ved å nå 20 ulike turmål. Takk til alle som sier at dere savner treningssenteret deres! Vi ønsker å være det samme gode treningssenteret for dere når vi får lov til å åpne igjen, og håper at alle våre medlemmer forstår at det viktigste de kan hjelpe oss med, er å være lojale kunder og ikke si opp medlemskapene sine på grunn av situasjonen vi nå er i.


Oppdatert 13.03.2020 kl: 17:00

Kjære medlem.

Vi skjønner at du i disse dager har mange spørsmål ang. ditt medlemskap hos oss. Vi skal gjøre vårt beste for å gi deg den informasjonen du skulle trenge, og holde deg oppdatert på situasjonen.

I første omgang er det bestemt at vi holder stengt til og med 27.mars, men dette kan imidlertid endre seg etter som situasjonen rundt oss endrer seg. Vi følger de rådene og retningslinjene helsedirektoratet har pålagt oss, og det vil vurderes forløpende om vi kan åpne igjen 27. mars.

Å holde senteret stengt for medlemmer er vårt beste tiltak i den kollektive dugnaden for å hindre videre spredning av koronaviruset i samfunnet vårt.

Hva skjer med medlemskapet ditt i perioden vi holder stengt?

Det er besluttet at vi midlertidig setter alle medlemskap på pause i perioden vi holder stengt.

Det betyr at du som medlem ikke vil belastes økonomisk for de dagene du ikke får benyttet deg av våre treningsfasiliteter. Vi presiserer at trekket for månedskontingent i mars, vil gå som normalt 20.03.20. Dagene du betaler for, men ikke får benyttet deg av, vil godskrives ditt medlemskap når du avslutter ditt medlemsforhold hos oss.

Om stengeperioden skulle vise seg å bli lengre en antatt per i dag, vil det komme ny informasjon til våre medlemmer om hvordan vi løser de økonomiske spørsmålene videre.

Hvis du likevel velger å si opp ditt medlemskap hos oss, informerer vi om at normale oppsigelsesregler vil gjelde.

Du trenger ikke foreta deg noe for å få ditt medlemskap satt på pause hos oss. Dette skjer automatisk med alle medlemskap inntil videre.

Vi oppdaterer informasjonen her på våre hjemmesider kontinuerlig, men følg oss gjerne også i sosiale medier. 


OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor lenge vil dere holde stengt?

I første omgang holder vi stengt til og med 13.04.

Jeg er påmeldt et klatrekurs i perioden dere holder stengt. Hva skjer med dette?

Alle kurs er avlyst i perioden vi holder stengt. Vi vil refundere påmeldingsavgiften til dere som er påmeldt disse kursene, og håper at dere vil finne en annen kurshelg når vi åpner dørene igjen.  

Hva skjer med mine avtalte PT-timer?

Din PT vil ta kontakt med deg de neste dagene, og sammen vil dere finne nye tidspunkter for din trening på Kraft.

Jeg har glemt noe på senteret eller ønsker å hente noe jeg har i skapet mitt, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss for å avtale nærmere. Vi skal gjøre vårt beste for å være behjelpelige i en slik situasjon.

Er det noe annet du lurer på?

Ta kontakt med oss på mail eller via Facebook.

Det er for tiden stor pågang hos oss, men vi gjør vårt beste for å svare på din henvendelse så raskt som mulig.