Kraft sportssenter | Billigere trening for studentene

2022/08/01

Billigere trening for studentene

Nå har vi satt ned prisen for studenene!

Vi vet hvor viktig fysisk aktivitet er for studentene, og vi ønsker å legge til rette for at flest mulig skal ha muligheten til å trene ved siden av studiene. Derfor har vi valgt å sette ned prisene på våre studentmedlemskap, med og uten bindingstid. 

Kraft Sportssenter tilbyr det rimeligste medlemskapet til studentene i Narvik, med alle treningsfasiliteter inkludert i prisen. For 249,-* i måneden får du tilgang til alle våre treningsrom og vårt gruppetreningstilbud. Medlemskapet gir også mulighet for å benytte vår klatrevegg og squash-baner. 

Hos Kraft har vi studentene i fokus, og med lokalsjoner på campus og på Stadio, har Kraft Sportssenter en tilgjengelighet som gjør det enkelt og kombinere trening og studier. 

Meld deg inn i dag og velg et medlemskap med bindingstid. Da får du: 

  • 2 måneder med gratis frys
  • Prisgaranti
  • Vårt billigste medlemskap

Som studentmedlem hos Kraft har du også mulighet til å gjestetrene på samskipnadenes treningssentre i Tromsø (Samskipnaden) Trondheim (SiT) Oslo (SiO) Stavanger (SiS) Agder(SiA) Ås (SiÅs) Vestfold og Drammen (SsN) Bergen (Sammen). Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i sommerferien i perioden 1. juni til 1. september.

*FORUTSETTER MEDLEMSKAP MED 12 MÅNEDERS BINDINGSTID. 


Om du allerede er medlem på Kraft, vil de nye studentprisene også tre i kraft for deg. Du trenger ikke foreta deg noe for at dette skal skje, da prisene på medlemskapet ditt automatisk vil bli justert ved neste betaling. 

Om du ønsker å endre medlemskap ditt til et medlemskap med bindingstid, eller om du ønsker å fornye bindingstiden din i 12 nye måneder, kan du ta kontakt med oss på narvik@kraftsportssenter.no. Ved å ha et medlemskap i aktiv bindingstid får du to måneder med gratis frys, gratis introtime med en av våre PT-er, vårt billigste medlemskap og prisgaranti gjennom hele perioden.

Om du ikke lengre er student og dermed ikke har krav på et rabatert medlemskap, ber vi deg ta kontakt med narvik@kraftsportssenter.no.